Nieuwsbrief:
Vul hier je E-Mail adres in.

aanmelden   afmelden

Uw woning in topconditie

4 Redenen om juist nu schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren

1. Uw huis behoudt z'n waarde.

Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren, omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

2. Uw huis milieuvriendelijk onderhouden.

Verf is een chemisch product met zogenaamde 'vluchtige stoffen'. Stoffen die 'vervliegen' nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar... er is wel ng meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen. (zie ook: Actueel).

3. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten.

Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een meerjarenonderhoudsafspraak met ons te maken. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamhden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons bedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten. Bovendien bespaart het hebben van n aanspreekpunt voor uw onderhoud, u veel tijd en kosten.

4. Onderhoud kan het hele jaar.

Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk benvloeden door afscherming, speciale materialen, verwarming e.d.

Paul Gieling, uw schilder in en om Didam!

Wij steken graag de handen uit de mouwen en hebben hart voor ons werk! Dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast schilderwerk verzorgen wij ook zaken zoals beglazing, houtrotreparatie, periodiek onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk.


Schilderwerkzaamheden

Vrijblijvende offerte

Bel voor een verzorgde vrijblijvende offerte.

Telefoon
0316 227272
Mobiel
06 41011878

Van Rouwenoortweg 17b
6942PH Didam
info@schildersbedrijfpaulgieling.nl
Tel 0316 227272
Fax 0316 224030
Mob 06 41011878